Vyzkoušejte jednoduchý recept na ŠPALDOVÉ TYČKY

  • vystačíte si pouze s 5 základními ingrediencemi
  • díky způsobu přípravy jsou tyčky chutné a lépe stravitelné
  • naučíte se těsto, ze kterého lze připravit i štrúdl, pizzu či ovocné knedlíky

Zadejte níže své jméno a e-mail, pošlu vám e-mail s receptem na špaldové tyčky - a získáte s ním i pravidelnou dávku Darčiny inspirace 🙂

Vaše osobní údaje (jméno, e-mailová adresa) jsou u mě v bezpečí a budu (Darina Šindelářová) je na základě vašeho souhlasu zpracovávat podle zásad ochrany osobních údajů, které vycházejí z české a evropské legislativy.

Stisknutím tlačítka vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním potřebným pro zaslání e-mailu s receptem a dalších e-mailů ode mě, které se budou týkat souvisejícího tématu.

Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat kliknutím na tlačítko ODHLÁSIT v každém zaslaném e-mailu.

Objevte, jak vyzrát na sladké a nehazardovat přitom se zdravím

  • Zamysleli jste se někdy nad tím, proč je nám sladká chuť, tak blízká?

  • Víte, že sladké je návykové a nezpůsobuje jen zubní kazy, ale má souvislost i s rakovinou a nádory?

  • Chcete vědět po čem sáhnout, abyste si sladké nemuseli odpírat?

  • Chcete, aby i vaše děti měly rozumný a zdravý přístup ke sladkému?

Zadejte níže své jméno a e-mail, pošlu vám e-book "5 tipů, jak si osladit život a nehazardovat přitom se zdravím"  - a získáte s ním i pravidelnou dávku Darčiny inspirace 🙂

Vaše osobní údaje (jméno, e-mailová adresa) jsou u mě v bezpečí a budu (Darina Šindelářová) je na základě vašeho souhlasu zpracovávat podle zásad ochrany osobních údajů, které vycházejí z české a evropské legislativy.

Stisknutím tlačítka vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním potřebným pro zaslání e-booku a dalších e-mailů ode mě, které se budou týkat souvisejícího tématu.

Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat kliknutím na tlačítko ODHLÁSIT v každém zaslaném e-mailu.

Tento e-book četlo už 0 mlsounů.

Naučte se přirozeně konzervovat bez cukru a octu

  • Seznamte se se základy přirozeného konzervování, při kterém se využívá mléčné kvašení.
  • Objevte, proč je mléčné kvašení lepším způsobem konzervace než "klasika s cukrem a octem".
  • Poznejte, jak můžou "zkvašeniny" podpořit vaše zdraví a vitalitu.
  • Inspirujte se názornou video ukázkou a pusťte se do vlastních "zkvašenin" okamžitě

 

Zadejte níže své jméno a e-mail, pošlu vám e-mail s odkazem na stránku "Jak konzervovat bez cukru a octu" - a získáte s ním i pravidelnou dávku Darčiny inspirace 🙂

Vaše osobní údaje (jméno, e-mailová adresa) jsou u mě v bezpečí a budu (Darina Šindelářová) je na základě vašeho souhlasu zpracovávat podle zásad ochrany osobních údajů, které vycházejí z české a evropské legislativy.

Stisknutím tlačítka vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním potřebným pro zaslání e-mailu s odkazem na stránku a dalších e-mailů ode mě, které se budou týkat souvisejícího tématu.

Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat kliknutím na tlačítko ODHLÁSIT v každém zaslaném e-mailu.

0 nadšenců už ví, jak na to 😉